Fysiofit Den Haag is een algemene PLUS praktijk voor fysiotherapie en manuele therapie. Iedereen kan –  ook zonder verwijzing van een huisarts – bij ons terecht bij pijn en ongemakken ten gevolge van problemen aan het bewegingsapparaat. Onder het motto ‘Samen werken aan herstel’ begeleiden wij u naar een snelle en zo volledig mogelijke revalidatie. Aanpak van de oorzaak door middel van oefenprogramma’s – en dus een actieve houding van de patiënt – staat hierbij voorop.

Therapieën, beweeggroepen, gezonde leefstijl

Fysiofit Den Haag biedt meerdere therapieën voor blessures aan spieren, pezen, banden of gewrichten. Er zijn beweeggroepen voor mensen die leiden aan specifieke ziektes of aandoeningen om de nadelige gevolgen daarvan zoveel mogelijk te beperken en onder sport&ontspanning vindt u programma’s die passen in een gezonde leefstijl; ter preventie van klachten of als ondersteuning van een behandeling of operatie.

Houding in Beweging/Oefentherapie Mensendieck

Houding in Beweging, de praktijk voor oefentherapie Mensendieck, is gevestigd in het gezondheidscentrum Frankenslag en maakt onderdeel uit van Fysiofit den Haag. U kunt bij ons terecht met al u vragen over lichaamshouding en beweging, met en zonder klachten.

Team

Onze praktijk  bestaat uit een team van 19 fysiotherapeuten die allen een of meerdere specialismes hebben. Tevens zijn bij ons werkzaam: twee Mensendiecktherapeutes, een BGN-geregistreerde gewichtsconsulent, een praktijkmanager en twee administratief medewerkers. Wij maken gebruik van de nieuwste technieken en inzichten, er is veel ruimte voor (na)scholing van de therapeuten en wij hebben verschillende samenwerkingsverbanden met externe specialisten en ziekenhuizen, zodat er snel over en weer kan worden doorverwezen.

Zes vestigingen

Patientenfolder3

Patiënteninformatie

U kunt ons vinden in een van de volgende vestigingen: Statenkwartier, Centrum (Amsterdamse Veerkade),Ruijsdaelstraat, en Benoordenhout. De openingstijden verschillen per vestiging en per dag. In de vestiging Benoordenhout behandelen we niet alleen mensen met reguliere klachten, maar richten we ons met name op mensen met chronische lage rugklachten, sporters, senioren en zwangere vrouwen.

Voor een afspraak kunt u bellen met 070 3546309, mailen naar info@fysiofit.com of online een afspraak inplannen. U heeft gegarandeerd binnen 48 uur een afspraak.

Patiënteninformatie vindt u in de folder.

 

Samen Werken aan Herstel. Dat doen we graag!

Onze administratief medewerkster, Alev Parmuk helpt u graag verder.