Vacatures

Er zijn op dit moment geen vacatures bij Fysiofit

Bedrijfsinformatie

Fysiofit Den Haag is een ambitieuze en dynamische PLUS praktijk, die op dit moment bestaat uit 6 vestigingen, waarvan een aantal is gevestigd in een gezondheidscentrum met de beschikking over goed geoutilleerde oefenzalen.

De vestiging Benoordenhout is gevestigd in het nieuwe sportcentrum van de Haagsche Hockeyvereniging (hdm) en heeft eveneens ruime oefen- en behandelruimtes.

Onder het motto ‘Samen Werken aan herstel’ bieden wij multidisciplinaire, efficiënte en doelmatige zorg: Cliënten kunnen bij ons terecht voor bijna alle klachten en/of aandoeningen aan het bewegingsapparaT. We begeleiden o.a. cliënten met COPD,  Artrose, Parkinson, Kanker en Claudicatio Intermittens. Daarnaast hebben we verschillende disciplines, zoals kaak- , sport- , bekken, hand, Mensendieck, echografie en Dry needling in huis.

Ook voor Gezondheid en Sport & Ontspanning kunnen cliënten bij ons terecht: Yoga, Pilates, (senioren) Fitness, Zwangerfit, Massage, Gewicht & Gezondheid en een Fitscan behoren ook tot ons uitgebreide aanbod.

Kortom, voor onze huidige en toekomstig collega’s liggen er genoeg uitdagingen en is er ruimschoots ruimte voor ontplooiing! In verband met uitbreiding zoeken wij per direct enthousiaste en leergierige nieuwe collega’s.

  

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld .