Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elit.

This is some text inside of a div block.

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elit.

This is some text inside of a div block.

Emergency Case

If you need a doctor urgently outside of medicenter opening hours.
Button Text

Meer informatie

Simone Guldemond

Sportfysiotherapeut

Simone is een ambitieuze master sportfysiotherapeut die graag werkt in een organisatie waar kwaliteit van handelen voorop staat.

Naast de sportrevalidatie heeft ze zich gespecialiseerd in trauma revalidatie en neemt ze deel aan het trauma netwerk met de trauma chirurgen uit de Haagse ziekenhuizen. Als specialist op het gebied van revalidatie na sport of traumachirurgie, begeleidt Simone de patiënt zo goed mogelijk naar de terugkeer naar sport of hun dagelijkse activiteiten. Haar jarenlange ervaring in de balletwereld helpt haar bij het begrijpen van de sporters mentaliteit.

Naast de sport en trauma revalidatie houdt Simone zich bezig met het revalideren van mensen met Claudicatio Intermittens, oftewel etalage benen. Hierbij wordt er aandacht besteed aan de aandoening, maar ook de leefwijze van de patiënt wordt onder de loep genomen om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen.

Simone is streng, gemotiveerd en werkt met een aanstekelijke lach die in de hele praktijk te horen is. Met veel enthousiasme zal ze u helpen met uw weg naar herstel.

Simone heeft gewerkt in diverse particuliere praktijken en in een revalidatie centrum in Kenia. Sinds 2015 werkt ze bij Fysiofit.


Werkervaring

Fysiotherapie afgestudeerd (2002) 

Master Sportfysiotherapie (2010) 

Fysiofit Den Haag (2015) 

BIG nummer: 69059201104