Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elit.

This is some text inside of a div block.

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elit.

This is some text inside of a div block.

Emergency Case

If you need a doctor urgently outside of medicenter opening hours.
Button Text

Jeroen van der Last

Fysio -en Manueeltherapeut

Jeroen van der Last is manueel – en fysiotherapeut binnen Fysiofit. Jeroen heeft zijn passie voor de therapie ontwikkeld als kind. Daar zag hij in de privésfeer wat een fysiotherapeut kon doen voor de kwaliteit van leven van iemand. Met minimale middelen zoveel geluk terugbrengen in iemands leven. De keuze voor fysiotherapie was dan ook al snel gemaakt.

In 2009 is Jeroen afgestudeerd aan de Hogeschool in Rotterdam, waarna hij ervaring heeft opgedaan in een verpleeghuis in Den Haag en een praktijk in Rotterdam. In de praktijk groeide zijn passie voor mensen met klachten gerelateerd aan de wervelkolom en met orthopedische klachten. Zodoende is Jeroen in 2013 afgestudeerd als manueel therapeut en heeft hij verschillende cursussen gevolgd om zijn kennis over de orthopedie te verbeteren.

Met veel passie voor zijn vak en het helpen van de mensen behandeld hij zijn cliënten. Samen met de cliënt gaat hij op zoek naar de juiste diagnose en een passende behandeling voor de klachten. Graag legt hij veel uit over de klachten die de cliënten hebben, geen vraag is hem te veel. Mocht hij het antwoord onverhoopt niet weten. Dan zal hij in zijn tijd buiten het werk op zoek gaan naar het antwoord.

Studies

Afgestudeerd Fysiotherapeut (2009)
Afgestudeerd Manueel therapeut (2013)

Werkervaring

Verpleeghuis Vrederust West (Den Haag) (Oktober 2009 - December 2009)
Physiomotion (Rotterdam) (2009-2016)
Fysiofit Den Haag (2016 - Heden)

BIG nummer: 19911819304