Onze Fysiofitters opnieuw vereeuwigd

Omdat we de laatste tijd met zowel vestigingen als therapeuten sterk zijn uitgebreid hebben we de lay-out van de foto’s van de therapeuten veranderd zodat er niet meer zo gescrolled hoeft te worden. Daarnaast is er nu een selectiemogelijkheid voor doorverwijzers en patienten om het zoeken naar een bepaalde therapeut/specialisatie op een bepaalde locatie te vergemakkelijken.

Neem gerust een kijkje!

Portretten en lay-out

Onder Team staan de nieuwe portretfotos van de fysiotherapeuten, therapeuten Oefentherapie Mensendieck en de pijlers waarop Fysiofit steunt, Aafke, Joyce en Cher. Uiteraard komt er binnenkort ook de foto van onze nieuwe fysiotherapeut, manueel therapeut en coach bij psychosomatische klachten, Elsbeth, bij.
Als u op de foto van een therapeut klikt, komt u op een pagina waarop staat aangegeven welke specialisaties deze therapeut heeft, zodat u makkelijker kunt kiezen. De foto’s zijn gemaakt door fotograaf Ronald Speijer.

Zoekmogelijkheden

Om het zoeken naar een bepaalde therapeut  met een bepaalde discipline op 1 van onze 6 vestigingen te vergemakkelijken, hebben we selectiemogelijkheden toegevoegd.

1. wilt u weten welke therapeuten er op een bepaalde vestiging werken, selecteer dan alleen op vestiging.
2. wilt u weten welke therapeuten met een bepaalde discipline er bij Fysiofit werken, selecteer dan alleen deze discipline.
3. wilt u bijvoorbeeld weten welke manueel therapeuten er op een bepaalde vestiging werken: selecteer dan op de betreffende locatie en op de betreffende discipline.

Op de homepagina staat de groepsfoto die is gemaakt tijdens een gezellige borrel, in de slider.

Wij hopen dat we het makkelijker voor u hebben gemaakt.