Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elit.

This is some text inside of a div block.

Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elit.

This is some text inside of a div block.

Emergency Case

If you need a doctor urgently outside of medicenter opening hours.
Button Text

Revalidatie voor ex-COVID-19 patiënten

Fysiofit Den Haag biedt een behandeltraject specifiek ontwikkeld voor cliënten die na een besmetting met het coronavirus thuis in quarantaine hebben gezeten, uit het ziekenhuis of van de intensive care komen.

Het coronavirus kan een grote impact hebben op uw conditie en kracht, maar zorgt ook vaak voor angst om weer te gaan bewegen of inspannen. Veel patiënten klagen dat ze maar niet hun conditie op het oude niveau krijgen of een forse terugval ervaren na een fysieke inspanning. Ook klachten als kortademigheid en benauwdheid kunnen na het coronavirus nog lang aanhouden. Het is van belang om na herstel van het virus, als u er zelf niet uit komt snel te starten met de revalidatie, op de praktijk of evt. aan huis, zodat u uw dagelijkse bezigheden weer sneller kan hervatten.

Samen met de fysiotherapeut wordt een persoonlijk programma opgestart afgestemd op uw mogelijkheden en doelen. De fysiotherapeuten van Fysiofit die de ex-corona patiënten begeleiden hebben een speciale opleiding gevolgd

Speciaal voor de ex-COVID-19 patiënten is een vergoeding voor fysiotherapie vanuit de basisverzekering beschikbaar. Voorwaarde is wel dat u over een verwijzing van de huisarts beschikt waarop staat vermeld dat de klachten gerelateerd zijn aan COVID-19 of corona.

U kunt zich aanmelden via info@fysiofit.com of via ons secretariaat op 070-3546309

Samen werken aan uw herstel