Kinderfysiotherapie op Aruba

Kinderfysiotherapeute Marissa Lake-Hunsel, MSc

Op Aruba komen een aantal specialisaties van fysiotherapie op het gebied van kinderen, waaronder kinderfysiotherapie zelf, niet voor. Toch is dergelijke hulp voor veel kinderen met lichamelijke en/of mentale beperkingen zeer wenselijk. Zo ondervonden ook de ouders van Micky na een ernstig auto-ongeluk waarbij revalidatie van Micky de grootste zorg was. 

Micky’s Foundation Aruba – kinderfysiotherapie

Met behulp van Micky’s Foundation, een stichting die in 2014 door de ouders van Micky is opgericht, kan specialistische en intensieve zorg nu gratis en structureel worden aangeboden op Aruba. Specialisten worden elke keer voor 3 maanden ingevlogen om met een aantal jonge patiëntjes te werken. Hierdoor kunnen de kinderen optimaal revalideren.

Fysiofit kinderfysiotherapeute Marissa Lake-Hunsel, MSc.

Ook onze kinderfysiotheapeute Marissa Lake-Hunsel is inmiddels met veel enthousiasme voor 3 maanden naar Aruba afgereisd om daar kinderen te begeleiden. De revalidatie gebeurt in de thuisomgeving van de kinderen, zodat de oefeningen makkelijker zijn toe te passen in het dagelijks leven. Dit zorgt ervoor dat kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen.

Een mooi initiatief dat ouders en kinderen weer verwachtingen, hoop en een toekomst biedt.