Bewegingsprogramma’s voor senioren (bij Fysiofit Benoordenhout)

Fysiofit Benoordenhout biedt verschillende beweegprogramma’s voor senioren uit de wijk. Want blijven bewegen en sporten, ook als u wat ouder wordt en misschien fysieke beperkingen heeft, is gezond. Zelfs als u op latere leeftijd begint.

De gezondheidsvoordelen van voldoende beweging zijn legio. Het vertraagt o.a. botontkalking, de afname van spiermassa, lenigheid en conditie alsmede het verouderingsproces van het geheugen. Gewrichten en spieren blijven soepel, zodat balans, loopvermogen en conditie op peil blijven en vallen kan worden voorkomen. Bovendien wordt het risico op chronische ziekten verkleind. . Kortom: voldoende beweging zorgt ervoor dat u langer gezond en vitaal blijft en dat u langer zelfstandig kunt blijven wonen.

De trainingen worden in groepsverband gegeven zodat u samen met leeftijdsgenoten met vergelijkbare klachten het plezier in bewegen kunt hervinden. Omdat het naast Fysiofit gelegen clubhuis van hdm, tevens buurthuis van de toekomst, op woensdag open is, kunt u voor of na de training gezamenlijk nog een kopje koffie drinken en ervaringen uitwisselen.  NB: Er kan alleen met de pinpas worden betaald.

Kies uit onderstaande programma’s welke het best bij u past. Informatie over het programma, lestijden, kosten, locatie en wijze van aanmelden vindt u via de aangegeven links.